Mogelijkheden in paardenfotografie

Een enorme passie voor paarden en een oog voor fotografie. Als professioneel paardenfotograaf is elke dag anders. Dagelijks ga ik voor die ene foto, die ene emotie zowel van de ruiter als het paard. Werken met paarden en mensen waar ik mijn passie dagelijks mee kan delen.

 Rijfoto’s – dressuurfoto’s – springfoto’s | Sportfotografie

Behalve portretten doe ik ook graag sportfotografie, het vastleggen van jou en je paard in beweging; op wedstrijd, thuis of juist in een natuurlijke omgeving. Alles is mogelijk.

 Equine fine art

Een tijdloos kunstwerk van je paard? Kies dan voor een Equine fine art shoot. Deze sessies zijn gemakkelijk te plannen op elk moment van de dag en kunnen gedaan worden in een binnenbak, stal of overkapping. Als er maar voldoende ruimte is voor de mobiele studio.

Sfeershoot bij zonsondergang

Zoek jij iemand die jou en je paard kan vastleggen in een natuurlijke omgeving bij zonsopkomst of zonsondergang?

 Verkoopshoot

Een korte shoot waarbij je het paard fotograferen op stand, een portret maken en als nodig nog detailfoto’s en een korte video.

 Mijn werkwijze

 Over mij

Ik kom uit Baarlo en werk als professioneel fotograaf door heel Nederland en Belgie. Ik ben gespecialiseerd in paardenfotografie, bruiloften en gezinsshoots. Meestal doe ik dit in een natuurlijke omgeving, maar ook studio fotografie behoort tot de mogelijkheden.

You cannot copy content of this page