Business shoots

Naast particuliere shoots bied ik een scala aan zakelijke mogelijkheden. Maatwerk is daarbij vaak het uitgangspunt. Door mijn achtergrond in de marketing en communicatie kan ik meedenken over het hele creatieve traject. Zo zetten we samen een sterk concept neer!

Productfotografie

Ik maak foto’s van paarden in combinatie met hippische producten. Denk aan verzorgingsproducten, kleding, harnachement en nog veel meer!

Promotie- en verkoopshoots

Je paard vast laten leggen voor de verkoop of promotiedoeleinden? Dan kan ik foto’s op stand en een portret van je paard maken. Ik kan zelfs een korte reel van je paard maken: een korte video bestemd voor Instagram. Benieuwd naar dit pakket? Bekijk de tarieven voor de mogelijkheden of vraag een offerte op maat aan.

Hippische evenementen

Tijdens een hippisch evenement ben ik in mijn element! Ik kan alles vastleggen wat gebeurt in de ring, maar maak ook sfeerfoto’s van alles daar omheen. Ook andere evenementen leg ik graag vast op beeld. Daarbij is het mogelijk dat ik de foto’s na het evenement online zet voor de verkoop van de bestanden en/of naar de organisatie stuur voor promotiedoeleinden van het evenement. Interesse? Ik licht de mogelijkheden en werkwijze graag persoonlijk toe.

You cannot copy content of this page