Gezins- en familiefotografie

Als echt familiemens vind ik het heerlijk om gezinnen en families vast te leggen op beeld. Samen maken we een dierbare herinnering voor later. Ook leuk om cadeau te geven!

Hoe werkt een familieshoot?

Voorafgaand aan de gezins- of familieshoot bekijken we samen welke sfeer en soort shoot het beste bij jullie past. Op deze wensen stemmen we samen de datum en locatie af.

Tijdens de shoot ga ik altijd voor een ontspannen en rustige sfeer. De duur van de shoot is afhankelijk van de personen die ik voor mijn lens krijg. Doorgaans zal dit circa een uur duren. Zijn er kleine kinderen bij de shoot, dan probeer ik zo efficiënt mogelijk te werken zodat het voor hen leuk blijft. We leggen tijdens de shoot verschillende poses en samenstellingen vast zodat er voor jullie veel keuze is.  

Locatie voor een gezins- of familieshoot

Het liefst fotografeer ik gezinnen en families op open vlaktes met aan de rand bomen, zoals een heide of zandvlakte. Op deze plekken zie ik vaak de meeste mogelijkheden met alle soorten licht. Een fotoshoot in de eigen tuin vermijd ik liever, omdat deze vaak te beperkt is voor een mooi beeld. Heeft dit toch jullie voorkeur, bijvoorbeeld vanwege gezondheidsredenen, dan vraag ik of jullie vooraf enkele foto’s van de tuin kunnen sturen. Zo kan ik kijken of dit toch een passende mogelijkheid is. Wordt op de afgesproken dag slecht weer gemeld, dan gaan we samen op zoek naar een alternatieve datum voor de shoot.

You cannot copy content of this page