Paardenfotografie

Een paard fotograferen en een persoonlijkheid geven. Paardenfotografie is mogelijk in vele vormen. De opties die ik aanbied:

  • Sfeer- en portretshoots
  • Onder het zadel
  • Actie in ‘vrijheid’
  • Blackshoots
  • Equine fine art

Voor zakelijke klanten daarnaast ook:

  • Productshoots
  • Promotie- en verkoopshoots
  • Bedrijfsreportages
  • Het vastleggen van hippische evenementen

Onder het zadel

Veel ruiters hebben wel foto’s van onder het zadel tijdens concoursen, maar hoe fijn is het om dit moment thuis of in een mooi aangelegde rijbak vast te leggen? Zonder de wedstrijddruk kun je relaxed rijden en een bepaalde lijn twee of zelfs drie keer rijden voor het perfecte plaatje. Misschien vind je het zelfs leuk om de shoot periodiek te herhalen; zo heb je duidelijk in beeld welke progressie het paard doormaakt en hoe jullie samen groeien!

Equine fine art

Equine fine art is een term die je steeds vaker hoort in de wereld van de paardenfotografie. Wie wil er nu niet zo’n prachtig kunstwerk van zijn of haar eigen paard aan de muur? Het paard wordt in zijn meest pure vorm gefotografeerd; prachtig belicht in een professionele, mobiele studio met flitsers. We nemen de tijd om alles uit het paard te halen, om zijn of haar persoonlijkheid zo goed mogelijk op beeld vast te leggen.

Sfeer- en portretshoots

Wie wil dat niet; een portret van jezelf met je beste maatje! Vooraf nemen we al jouw wensen samen door. Aan de hand daarvan stemmen we de periode, locatie en het tijdstip van de shoot af. Alles is mogelijk: fotograferen op vertrouwde grond, in de eigen stal, of samen lekker de natuur in.

Actie in ‘vrijheid’

Is jouw paard in de weide altijd helemaal in zijn element? Zie je hem gekke sprongen maken en lijkt het je leuk om dit op een mooie locatie vast te leggen? Uiteraard laten we je paard niet zomaar los op een zandvlakte of in een ander natuurgebied, safety first! Ik zorg voor een stevig fotohalster en zelf zorg je voor een degelijk longeertouw. We laten je paard lekker galopperen aan de lijn voor de mooiste actiefoto’s.

Blackshoots

Een blackshoot kan eigenlijk altijd en overal plaatsvinden. Het enige dat we nodig hebben, is een staldeur waar we het paard in kunnen zetten. Natuurlijk is het licht bij dit soort fotografie essentieel; dat is bepalend voor het juiste tijdstip van de shoot.

You cannot copy content of this page